VIP NEWS

ZAČEPILA USTA HEJTERIMA: Devojka Keanu Reeves-a otkrila zašto ne farba svoju sedu kosu! (FOTO)

46-godišnja umetnica i devojka Keanu Reeves-a, Alexandra Grant,objasnila je zašto ne farba svoju sedu kosu iako je osedela još u njenim 20-im godinama.

Naime, slavni holivudski miljenik se tek nedavno prvi put pojavio na crvenom tepihu sa svojom devojkom, a neki od njegovih fanova su joj odmah pronašli zamerku i to ni manje, ni više, nego što joj je kosa seda i što kako kažu izgleda starije od žena svojih godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Grazia (@grazia_croatia) on

Grant je Instagramu objavila naslov iz časopisa Newsweek u kome piše da najnovije studije dokazuju da je oboljenje od raka dojke povezano sa farbanjem kose i hemijskim preparatima za jačanje kose.

U studiji koja je sprovedena na gotovo 47 000 žena, naučnici su pronašli pozitivnu korelaciju rekavši da “hemikalije u proizvodima za kosu mogu odigrati ulogu u nastanku raka dojke”.

Brojke su zabrinjavajuće. Ja sam osedela pre vremena, u ranim 20-im i farbala sam kosu svim mogućim bojama sve dok više nisam tolerisala toksičnost iz njih. U 30-im sam pustila kosu da postane “plava'”.. Volim i poštujem to što svaka žena može izabrati kako će izgledati u svakoj dobi. Ako žene stradaju od nametnutih standarda lepote, hajde da razgovaramo o tim standardima – poručila je Grant na Instagramu.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment