VIP NEWS

ZAVRŠENO SNIMANJE POSLEDNJE EPIZODE “KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS”: Kim Kardashian se emotivnim rečima oprostila od gledalaca, jedan detalj je svima zapao za oko! (FOTO+VIDEO)

Snimanje planetarno popularnog reality show programa “Keeping Up With The Kardashians” se i zvanično završilo nakon 14 godina.

Najpopularnija članica slavne porodice, Kim Kardashian je na svom Instagram profilu objavila niz trenutaka sa obeležavanja završetka snimanja poslednje epizode, a gledaocima se obratila i na zvaničnom profilu reality show-a.

Hej, ljudi, upravo smo završili snimanje zauvek… Kao zauvek, zauvek… Gotovo je… Nikada više nećemo snimati… Zar to nije tako ludo? Pa, da popijemo piće sa osobljem u mom dvorištu, družeći se… Živeli… Ne znam, 15 godina, 20 sezona ludosti i puno ljubavi – istakla je emotivna reality zvezda.

Iako je bilo mnogo komentara fanova koji su tužni jer je došao kraj ere porodice Kardashian, mnogi su se zapitali i da li je piće u Kiminoj ruci zaista šampanjac, s obzirom da je poznato da Kim već godinama ne pije alkohol, osim kada je plaćena za to.