VIP NEWS

ZBOG EGZOTIČNE LEPOTE POREDE JE SA ADRIANOM LIMOM, USPEŠAN JE STUDENT I PIŠE SVOJU KNJIGU: Upoznajte Ljubicu Rajković, Miss Europe 2020! (FOTO)

U Beču je nedavno održan najprestižniji izbor lepote na starom kontinentu.

U prepunoj sali glamuroznog studia 44 pred titulu najlepše ponela je predstavnica Srbije, Ljubica Rajković.

Ova prelepa 25-godišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i jedan je od uspešnijih studenata u svojoj generaciji.

PHOTO: Mladen Nađ

Ljubici je ova kruna vrhunac karijere, pa je tako upotpunila kolekciju titula koje je do sada ponela na mnogim izborima lepote širom sveta. Ova mlada lepotica je do sada ponela titule Miss Balkana, Miss Earth Srbije, Top Model Evrope, a na izboru za Miss Sveta na Filipinima osvojila je srebrnu medalju.

Svojom lepotom ova atraktivna brineta nikog ne ostavlja ravnodušnim, a za njenu idealnu figuru zaslužni su fitnes i ples, a aktivni je instruktor Zumbe.

Zbog idealnih crta lica, kao i proporcija tela, Ljubicu mnogi porede i sa Adrianom Limom, jednom od najlepših žena današnjice.

PHOTO: Bojan Stevanović

Ona je nedavno postalai  zaštitno lice Klinike za estetsku, antiaging i regenerativnu medicinu – Dr Sauvage, dok je za njen blistavi osmeh zaslužan centar za estetsku stomatologiju Simic Dent. Prilikom krunisanja za Miss Europe predstavila se publici u glamuroznoj haljini Sherri Hill.

Kako kaže, svesna je da je pred njom tek ogroman posao, pa je već počela sa edukacijom za profesionalnog šminkera u skoli Elite makeup vlasnice Nataše Brašanac koja je i oficijalna šminkerikaa izbora za Miss Europe.

PHOTO: Mladen Nađ

Zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa Ljubica je bila prinuđena da odloži brojne kampanje, koje će nastaviti nakon smirivanja situacije. Ona je takođe pozvana i na New York Fashion Week, gde će nositi kreacije svetskog brenda Sherri Hill. Pored svega navedenog Ljubica ima u planu da se usavrši u jos dva strana jezika, a kako kaže počela je i sa pisanjem knjige.

U narednom periodu predstoji joj mnogo obaveza, poput poseta ambasadama, gostovanja na nekim od popularnih televizija širom Evrope, pa su za sada u planugostovanja u Ljubljani, Beču, Moskvi, Parizu, Londonu, Milanu i Budimpešti.

PHOTO: Mladen Nađ

Kako tvrdi, posebno joj je zadovoljstvo to što će opet gostovati na državnoj televiziji Srbije, gde će podeliti svoju sreću i uspeh  koji je donela svojoj zemlji.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment