VIP NEWS

ZBOG “PRANK-A” POLICIJA MU ODUZELA AUTOMOBIL I OPREMU ZA SNIMANJE: Pratioci pokrenuli peticiju podrške sarajevskom YouTuberu! (FOTO+VIDEO)

Mladi sarajevski YouTuber, Dejan Ždrale nedavno je počeo snimati za popularnu platformu, a svojom originalnošću i nesvakidašnjim sadržajem za kratko vreme je pridobio veliki broj pratilaca.

Kako bi se izdvojio od ostalih, Dejan se od samog početka trudi biti što zanimljiviji i drugačiji od ostalih, zbog čega njegov YouTube kanal iz dana u dan broji sve više fanova.

Međutim, on nije mogao ni da sanja da će snimanje jednog od video klipova otići toliko daleko zbog čega će čak intervenisati i policija.

Naime, u želji da se našali sa svojim sugrađanima, Dejan je za YouTube kanal snimio čuveni “prank” otmice na Ilidži, koji je danima unazad glavna tema u regionu.

Misleći da se radi o pravoj otmici jedan od prolaznika je pozvao policiju i prijavio krivično delo. Organi reda u Sarajevu su ubrzo nakon prijave reagovali, pa su mladog YouTubera priveli na saslušanje.

Uprkos tome što je ustanovljeno da je reč o šali, Dejanu su oduzeti automobil marke BMW i celokupna oprema za snimanje.

Nakon nekoliko dana pauze od nemilog događaja, YouTuber se na radost mnogih oglasio na društvenim mrežama, ukratko objasnivši situaciju u kojoj se nalazi.

Ljudi, izvinjavam se na kratkoj pauzi u snimanju (za one koji ne znaju, oduzeta mi je sva oprema za snimanje, te i auto, ukupne vrijednosti preko 25.000 maraka). Donosim vam dobre vijesti, zapravo, stao sam na noge, te sam krenuo sa skupljanjem nove opreme za snimanje. Od sada neće biti tako brutalnih prenkova kao do sada, ali vjerujte mi neću vas razočarati. Od sada ću snimati videe koji neće smetati policiji. Trudiću se da budu isto zanimljivi kao i svi do sada što sam sam snimao, nadam se da me razumijete – napisao je on.

Podrška Dejanu je stigla iz celog regiona, a njegovi pratioci su čak pokrenuli i peticiju za vraćanje oduzete opreme za snimanje.

U nastavku pogledajte “sporni snimak” o kome bruji ceo region…

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment