VIP NEWS

ZBOG PREVARE BIVŠEM PARTNERU DEMOLIRALA AUTOMOBILE, PA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ljupka Stević se u ranama i zavojima oglasila nakon nemilog događaja! (FOTO+VIDEO)

Popularna pevačica, Ljupka Stević šokirala je javnost nizom uznemirujućih objava na svom Instagram profilu.

Naime, nakon što je otkrila da je sada već bivši partner, sa kojim je provela 10 godina u vezi, vara, Ljupka nije mogla da obuzda emocije, pa je demolirala dva njegova atomobila, prilikom čega je zadobila povrede i završila na VMA.

Vidno uznemirena pevačica sa zavojima na ruci se nakon incidenta obratila javnosti iz bolničkog kreveta:

– Ako kojim slučajem izađe neki snimak jako čudan, znajte da sam to ja. A, šta se zapravo desilo videćemo. Javiće nam iz policije Voždovac. Za sad par kopči, ali preživeću – napisala je Ljupka u opisu fotografije, nakon čega je objavila video materijal demoliranog automobila bivšeg partnera.

PHOTO: Instagram/ @ljupkastevic

– Ovo je samo početak! – kratko je poručila pevačica u jednoj od objava.

Nakon toga Ljupka je nastavila.

– Ovako završi je*ač na baterije! Birajte devojke kome dajete 10 godina svog života – istakla je ogorčena Ljupka.

Evo, lepo izgreban, udešen… Sve u fulu, sve! Tako završi auto jednog je*ača, ali naje*ao je još jedan auto. Eto tako – dodala je ona u jednom od video snimaka.

 

Kao što je odmah nagovestila, ubrzo nakon ovoga u domaćim medijima pojavio i video snimak celog događaja.

Međutim, nakon što je otpuštena iz bolnice, ogorčena na svog bivšeg partnera sa kojim je provela skoro deset godina, Ljupka je eksklzivno za alo.rs otkrila detalje nemilog događaja.

Zbog preljube. Nakon 10 godina… Sediš kući, planiraš brak, porodicu, decu, i onda shvatiš da nit je predao papire za razvod braka, niti planira da se razvede, niti planira da me ostavi na miru. I još, pored svega toga, ima još dve… I to sam saznala ne zato što sam policajac… Ja sam takav amater bila da sam kupila najjednostavniju spravu za snimanje razgovora i ubacila mu lepo u auto. Znate koliko mi je trebalo? 24 sata da saznam pravu istinu – rekla je Ljupka kroz kroz suze, dodajući: – Jako se loše osećam.

Pogledajte…

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment