VIP NEWS

ZBOG ULOGE I DALJE TRPI POSLEDICE: Nicole Kidman otkrila uznemirujuće detalje nakon snimanja popularne serije! (FOTO+VIDEO)

Slavna holivudska glumica, Nicole Kidman je tokom nedavnog gostovanja u jednom podcastu priznala da se i dalje bori sa velikim posledicama koju je na nju ostavila uloga Grace Fraser u popularnoj seriji “The Undoing – Slom“.

Nakon snimanja serije pobegla sam iz grada na dve nedelje jer nisam mogla. Moj imunološki sastav više nije znao razliku između glume i istine. Ta uloga je na mene ostavila toliko psihičkih i fizičkih posledica da danas mogu da tvrdim da sam psihički bolesna. Imam veliki problem s kojim se još uvek borim– izjavila je glumica dodajući da nije jedina glumica koja se nalazi u ovakvoj situaciji, jer je većina glumaca nakon snimanja serije ili filma psihički iscrpljena, jer toliko uđu u lik koji glume da im je teško da napuste to stanje duha samo odjednom.

Imam sposobnost da vrlo lako mogu da uđem u lik, ali nažalost iz njega ne mogu tako lako izaći. Ponekad ne mogu da spavam ili ako nekim čudom uspem da se uspavam, budim se nekoliko puta tokom noći. Srećom, moj suprug to sve razume i on mi je velika podrška u takvim situacijama – zaključila je ona.