VIP NEWS

ZDRAVSTVENO STANJE JOJ SE POGORŠALO: Celine Dion jedva ustaje iz kreveta! (FOTO)

Planetarna muzička diva, Celine Dion već duže vremena ima zdravstvenih problema, a da se njeno stanje znatno pogorašlo otkrila je njena bliska saradnica koja je otkrila kako pevačica sada skoro i ne može da ustane iz kreveta.

Naime, Celine je zbog lošeg zdravstvenog stanja još u oktobru otkazala dugonajavljivanu turneju, a sada je njena drugarica izrazila zabrinutost zbog njenog stanja, pošto pevačica sada navodno skoro ne može ni da ustane iz kreveta niti da se kreće.

Predstavnik za medije muzičke dive je ranije otkrio kako pevačica boluje od mišićnih kontrakcija, zbog čega ne može normalno i sigurno da se kreće po sceni, te je tada otkazala koncert u Las Vegasu.

Međutim, Celine se, navodno, mesecima bori sa sa jakim i dugotrajnim grčevima u mišićima, a njena prijateljica ističe da ona ima jake bolove u nogama i stopalima koji je potpuno parališu, dodavši da je pevačica jako smršala.

Podsećanja radi, Celine se 15. januara obratila javnosti putem društvenih mreža, ističući da ima optimizam.

Mislila sam da ću se dosad oporaviti ali izgleda da ću morati još neko vreme da pratim savete lekara i budem strpljiva. Jedva čekam u potpunosti da ozdravim i vratim se svakodnevici kao i sceni – poručila je Celine, dodavši kako ju je dirnula ogromna podrška, kao i da joj to veoma znači.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)